Acasă Diverse Carti scrise de autori celebri atrag specialistii in achizitii carti

Carti scrise de autori celebri atrag specialistii in achizitii carti

Topul celor mai cunoscute volume care atrag specialistii in achizitii carti si ii determina sa ofere sume fabuloase clientilor

anticariate care cumpara carti

Exista carti celebre de care oameni din toate colturile lumii au auzit, carti care abordeaza teme universale, experiente, emotii si prezinta personaje care sunt relevante si foarte cunoscute si in ziua de astazi. Aceste volume sunt foarte apreciate de specialistii in achizitii carti.

Gasindu-se in biblioteca oricarui cititor pasionat, cartile care au facut inconjurul lumii si care au fost traduse in zeci de limbi sunt platite la un pret foarte bun pentru ca inca sunt cautate de catre cititori.

Topul celor mai cunoscute volume care atrag specialistii in achizitii carti si ii determina sa ofere sume fabuloase clientilor

  • Cartea 1984 scrisa de George Orwell

Una dintre cele mai cunoscute carti ale literaturii internationale este denumita simplu 1984 scrisa de autorul George Orwell si interzisa la un moment dat in Statele Unite ale Americii si in Rusia. In aceasta carte este prezentata o lume distopica in care sunt controlate atat actiunile cat si gandurile cele mai intime ale cititorilor.

  • Cartea Marele Gatsby de Scott Fitzgerald

Romanul scris Scott Fitzgerald este considerat o capodopera foarte apreciata de reprezentantii CumparCarti.ro care exploreaza epoca Jazz-ului din America anilor 1920 povestind viata misteriosului milionar Jay Gatsby pasiunea lui pentru Daisy precum si petrecerile opulentei din Long Island.

  • Ferma animalelor scrisa de George Orwell

Un roman la fel de apreciat de reprezentantii unor anticariate care cumpara carti este Ferma animalelor care prezinta procesul de creare a unei societati in care toata lumea are drepturi egale la o ferma dupa ce animalele se revolta impotriva fermierului.

Achizitii carti | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

achizitii carti

  • De veghe in lanul de secara scrisa de J.D Salinger

Nu nu ultimul rand, un roman care se vinde anual in peste un milion de exemplare desi a fost publicat de abia la jumatatea secolului trecut, De veghe in lanul de secara este o poveste pentru adolescenti si adulti care are ca principale teme anxietatea si alienarea intr-o societate superficiala care se gaseste cu siguranta in cele mai multe din bibliotecile personale ale cititorilor impatimiti pentru care pot primi o suma corecta in urma vanzarii.