Acasă Sanatate Beneficiile pe care le aduce o perna hemoroizi pacientilor

Beneficiile pe care le aduce o perna hemoroizi pacientilor

In aceasta perioada pe site-ul Ortosan.ro veti gasi reduceri de preturi la mai multe produse. Profita acum de pachetele promotionale puse la dispozitie!

perna pentru spate

O perna pentru hemoroizi, indiferent de model este recomandata de medicii specialisti proctologi si de medicii de familie pacientilor care se confrunta cu aceasta afectiune si care sunt nevoiti, prin prisma job-ului sa petreaca mai multe ore pe zi pe scaun. Cele mai multe persoane care lucreaza la birou, soferii, dar si alte categorii de persoane sufera de hemoroizi externi, in care venele inflamate care iau contact direct cu suprafata scaunului dau o durere si un disconfort foarte accentuate. Pernele medicinale pentru hemoroizi nu trateaza afectiunea, dar au rolul de a elimina acest contact al zonei anale cu scaunul, eliminand disconfortul si inrautatirea simptomelor.

O perna hemoroizi ofera pacientilor numeroase avantaje

Beneficiile pernelor pentru hemoroizi puse la dispozitia clientilor de catre magazinul specializat Ortosan.ro includ:

  • Eliminarea durerii si disconfortului in pozitia sezanda;
  • Eliminarea contactului zonei anale cu scaunul;
  • Eliminarea senzatiei de durere, prurit, usturime;
  • Vindecarea mult mai rapida a hemoroizilor;
  • Eliminarea presiunii anale reduce stresul in aceasta zona si scade riscul de agravare a bolii si a aparitiei hemoroizilor interni;
  • Usurinta in utilizare si transport.

Cum aleg si cum folosesc pacientii o perna hemoroizi?

Spre deosebire de o perna pentru spate, mult mai usor de ales si mai accesibila din punct de vedere al modelelor disponibile, o perna hemoroizi este mai dificil de ales. Daca pacientii nu au suficiente cunostinte in acest sens pot lua legatura cu un medic specialist care sa le puna un diagnostic exact, sa le creeze un plan de tratament si sa ii ajute sa isi aleaga si un astfel de produs.

Perna pentru hemoroizi | perna pentru spate | Ortosan.ro

perna hemoroizi

Daca pacientii nu se adreseaza medicilor specializati de rusine sau din ale motive, este important ca acestia sa consulte oferta magazinului specializat in perne ortopedice – Ortosan.ro si sa incerce sa isi gaseasca tipul de perna care sa le ofere o experienta confortabila si utila. De asemenea, in aceasta perioada pe site veti gasi reduceri de preturi la mai multe produse. Profita acum de pachetele promotionale puse la dispozitie!