Acasă Diverse Balul de absolvire – cum sa atragi toate privirile

Balul de absolvire – cum sa atragi toate privirile

Primul pas este alegerea rochiei perfecte. Primul lucru de la acest tip de petrecere este rochia purtata, care va sari oricui in ochi si care va oferi puncte care pot contribui la obtinerea titlului de „regina balului”.

outfit pentru bal

Cu siguranta ca majoritatea tinerelor domnisoare isi doresc sa se simta minunat la propriul bal de absolvire, dar si sa arate cel mai bine pe parcursul intregii petreceri. De aceea multe fete petrec foarte mult timp inainte de eveniment, gandindu-se la cum se vor desfasura lucrurile. Iata cateva sfaturi care pot inlatura bataile de cap date de toate pregatirile, incepute chiar cu cateva luni inainte de marele eveniment.

Primul pas este alegerea rochiei perfecte. Primul lucru de la acest tip de petrecere este rochia purtata, care va sari oricui in ochi si care va oferi puncte care pot contribui la obtinerea titlului de „regina balului”. Pentru ca aceasta sa aiba un aspect placut si sa se ridice la nivelul asteptarilor fiecarei fete, rochia trebuie sa fie pe masura. Chiar daca exista mai multe modele de rochii care par unice, acestea nu vor arata deloc bine daca nu se potrivesc pe corp. Cel mai bine pentru fetele care sunt in cautarea unei astfel de rochii este sa aloce un timp suficient pentru mersul prin magazine si probatul direct al rochiilor.

Bineinteles, urmatoarea piesa vestimentara, care se alatura rochiei abia cumparate, este reprezentata de pantofi. Chiar daca pantofii stiletto sunt un must have pentru aproape orice petrecere si se potrivesc la modelele multor rochii, nu este obligatoriu sa fie asortati. In general, fetele care urmeaza sa participle la balul de absolvire sunt tinere, asadar frumusetea lor nu vine doar din aspectul lor exterior. Pentru a se simti bine si in largul lor in noaptea evenimentului, pot avea libertatea sa potriveasca aproape orice gen de pantof rochiei, fara a mai tine cont de regula pantofului stiletto.

De asemenea, orice domnisoara care isi doreste sa aiba aspect de printesa in seara balului stie ca la tinuta aleasa trebuie sa aiba si un make-up potrivit. Insa frumusetea si tineretea tenului si a trasaturilor trebuie lasata in libertate, asadar machiajul prea incarcat nu este neaparat o idee buna. Cele mai bune metode pentru un aspect placut si atragator ar fi albirea dintilor, aplicarea catorva particule de sclipici sau highlighter, conturarea sprancenelor, care joaca un rol esential in scoaterea in evidenta a trasaturilor fetei si, nu in ultimul rand, evitarea aplicarii unei nuante prea inchise de bronzer sau contur.