Acasă Sanatate Avantaje si recomandari pentru coroane dentare din ceramica

Avantaje si recomandari pentru coroane dentare din ceramica

Despre coroanele dentare din ceramica – optiunea numarul 1 a specialistilor clinicii de stomatologie din sector 6

coroane dentare

Pentru ca din ce in ce mai multi pacienti apeleaza la serviciile unei cunoscute clinici de stomatologie din sector 6 in vederea obtinerii unei danturi frumoase, cu care sa poata zambi si vorbi fara teama si cu ajutorul careia sa poata vorbi fara teama pacientii, coroanele dentare din ceramica reprezinta una din cele mai bune optiuni la momentul actual recomandate de specialistii in domeniu. Pe site-ul https://plazadent.ro, dar si in alte site-uri de specialitate, pacientii pot gasi informatii referitoare la situatiile in care sunt recomandate coroanele dentare, de cate tipuri sunt acestea, care sunt avantajele lor si ce recomandari au medicii stomatologi.

Despre coroanele dentare din ceramica – optiunea numarul 1 a specialistilor clinicii de stomatologie din sector 6

Coroanele dentare sunt lucrarile care invelesc in intregime un dinte deteriorat sau un implant dentar, oferind forma si functionalitatea unui dinte natural, insa nu numai rolul functional este cel indeplinit de coroanele dentare, ci si rolul estetic. Coroanele dentare pot fi recomandate de catre un dentist din Drumul Taberei bun in momentul in care dintii sunt afectati in proportie mai mare de 50%, atunci cand sunt fracturati si nu mai exista posibilitatea restaurarii cu material compozit.

Coroanele dentare sunt necesare si pentru restaurarea dintilor in cazul bruxismului sau eroziunii dentare. Acestea nu numai ca imbunatatesc fizionomia fetei si forta muscaturii, ci sunt utilizate si in cazul puntilor dentare. In ceea ce priveste tipurile de coroane dentare din ceramica, exista modele realizate integral din ceramica si cele realizate din metalo-ceramica.

Coroanele dentare realizate integral din ceramica ajuta pacientii sa zambeasca din nou cu incredere, sa acopere strungareata, dintii ciobiti, fracturati, dintii lipsa. Restaurarea danturii cu ajutorul acestor coroane dentare reprezinta o tehnica cu un rezultat foarte bun, aproape de zambetul natural. Culoarea este apropiata de cea a dintilor naturali, de aceea nimeni nu va reusi sa deosebeasca lucrarea de dintii naturali ai pacientului.

Stomatologie din sector 6 | dentist din Drumul Taberei | Plazadent.ro

stomatologie din sector 6

Pe de alta parte, coroanele dentare metalo-ceramice asigura reusita unui rezultat exceptional, un zambet frumos care va intineri orice pacient. Coroanele de acest tip sunt folosite pentru restaurarea dintilor frontali sau laterali pentru a acoperi implanturile dentare, tinand locul dintilor naturali.

Fara doar si poate, coroanele dentare din ceramica sunt cele mai bune tipuri de coroane dentare, cu rezultate exceptionale, imposibil de deosebit de dintii naturali, care pot rezista intreaga viata daca sunt intretinute si curatate in mod corect.