Acasă Diverse Aspecte interesante despre epilarea cu laser

Aspecte interesante despre epilarea cu laser

Pentru epilare definitiva in Bucuresti, Joya Salon este cel mai potrivit loc in care ar trebui sa ajungeti! Daca doriti sa aflati mai multe despre acest serviciu, dar si despre altele posibile in acest salon de infrumusetare din sector 1, accesati joyasalon.ro!

Indiferent de motivul pentru care apelati la serviciile de infrumusetare oferite de saloanele de profil, trebuie sa stiti cateva informatii despre fiecare serviciu de care doriti sa beneficiati. In ceea ce priveste epilarea, iata cateva lucruri pe care trebui sa le stiti pentru a avea parte de efecte de durata!

Desi oamenilor le place sa creada ca epilarea definitiva este magie, realitatea este ca aceasta metoda de indepartare a parului este stiinta. Mai simplu spus, functioneaza astfel: cu tipuri de piele mai deschisa la culoare, cu un laser de calitate medicala care transmite un fascicul luminos direct in pigmentul foliculilor. Laserul distruge sau impiedica cresterea firului de par. Epilarea cu laser este considerata o procedura cosmetica si, prin urmare, este reglementata de reguli stricte.

Tratamentul de indepartare a parului cu laser nu poate fi aplicat daca persoana in cauza s-a expus soarelui in ultimele zile, deoarece lumina laserului patrunde prin piele si este nevoie de o suprafata cat mai „curata”. Acest lucru inseamna ca daca persoana este arsa de soare sau doar brozata, ar putea fi necesara reprogramarea sedintei.

Radacina parului trebuie sa fie prezenta in folicul pentru ca laserul sa-l identifice, deci evitati folosirea cremei epilatoare, a epilarii cu ceara sau a orice altceva ar putea perturba foliculul de par. In schimb, radeti zona de tratament cu cateva zile inainte de ziua programarii. De asemenea, evitati aparitia ranilor pentru ca expunandu-le laserului, creste riscul de arsuri.

In ziua tratamentului asigurati-va ca veti merge la salon cu un corp cat mai natural, cu o piele curata, fara a aplica creme hidratante sau deodorant. Acest lucru este valabil si pentru minimum 24 de ore de la aplicarea tratamentului.

Aveti asteptari realiste! Este nevoie de mai mult de o sesiune pentru ca rezultatele asteptate sa apara. Reducerea foliculilor productivi se intampla in timp si niciun tratament nu poate garanta o indepartare totala a parului. Cresterea parului poate fi influentata de hormoni si alti factori biologici care pot varia de la o persoana la alta.

Epilare definitiva in Bucuresti | salon de infrumusetare din sector 1 | joyasalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Pentru epilare definitiva in Bucuresti, Joya Salon este cel mai potrivit loc in care ar trebui sa ajungeti! Daca doriti sa aflati mai multe despre acest serviciu, dar si despre altele posibile in acest salon de infrumusetare din sector 1, accesati JoyaSalon.ro1