Acasă Diverse Afla de ce ar trebui sa cumperi cosmetice organice

Afla de ce ar trebui sa cumperi cosmetice organice

Pe Zabe.ro, toti cei interesati, gasesc o gama larga de cosmetice, de la creme, sampoane si pana la protectii solare sau paste de dinti.

Tot mai multi oameni si-au indreptat atentia spre o viata cat mai sanatoasa, lipsita de produse pline de conservati care pot dauna. In decursul acestei schimbari, grija pentru planeta a inceput sa fie tot mai evident motiv pentru care multi sunt in cautarea unor produse care sa polueze cat mai putin mediul inconjurator.

Spre exemplu, cosmeticele organice sunt o categorie aparte de produse de infrumusetare, realizate doar din ingrediente naturale care nu agreseaza tenul si care nici nu degradeaza planeta.

Avantajele achizitionarii de cosmetice organice

In primul rand, cosmeticele sunt lipsite de parabeni, coloranti sintetici si parafine sintetice, majoritatea ingredientelor folosite fiind 100% naturale. Spre exemplu, sapunurile naturale sunt fabricate exclusiv din plante organice certificate. Continutul de acizi grasi si uleiuri de cocos si palmier confera calitati de curatare eficienta atat pentru maini cat si pentru uz general, spalari manuale de orice fel.

De asemenea, produsele nu sunt parfumate astfel ca un miros neutru, dar sanatos. O astfel de optiune este ideala pentru persoanele cu piele sensibila care se irita foarte des de la sapunuri / geluri de dus sau deodorate.

Ambalajele sunt realizate din materiale care au un impact ecologic redus. Se foloseste cu precadere lemnul, cartonul sau materialele biodegradabile care fie pot fi reciclate usor, fie nu polueaza solul, apa sau aerul.

Cosmetice organice | cosmetice bio | Zabe.ro

Cosmetice organice

Zabe ofera o varietate de produse cosmetice certificate BIO

Pe Zabe.ro, toti cei interesati, gasesc o gama larga de cosmetice, de la creme, sampoane si pana la protectii solare sau paste de dinti. Ritualul de frumusete al unei femei, spre exemplu, implica in mod obligatoriu si demacherea. Folosirea unui lapte organic pentru ten ajuta la o hidratare mult mai intensa a pielii, protejand-o, in acelasi timp, de actiunea distrugatoare a radicalilor liberi.

Dincolo de cosmetice, clientii pot achizitiona chiar si produse apicole bio, uleiuri esentiale sau diverse produse de tip alimentar, precum si alimente destinate bebelusilor. Absolut toate produsele disponibile de site provin de la producatori bio si sunt certificate organic astfel ca pot fi folosite cu cea mai mare incredere. Comenzile sunt livrate in maxim cateva zile, transportul fiind gratuit pentru sume mai mari de 199 ron.