Acasă IT Accu Battery – o aplicatie foarte utila pentru orice utilizator de telefon

Accu Battery – o aplicatie foarte utila pentru orice utilizator de telefon

Una din cele mai descarcate aplicatii pentru telefon este Accu Battery, care face referire la bateria telefonului si nu numai, oferind multe date foarte utile.

aplicatii smartphone

Una din cele mai descarcate aplicatii pentru telefon este Accu Battery, care face referire la bateria telefonului si nu numai, oferind multe date foarte utile. Aplicatia este usor de downloadat, de descarcat, de instalat si mai ales de utilizat. In plus, este o aplicatie gratuita care, in modul PRO, cu plata, poate aduce multiple beneficii utilizatorului.

Cu alte cuvinte, Accu Battery poate face masuratori ale bateriei in timp real, aratand capacitatea ramasa exprimata in mAh si calibrarea acumulatorului. Gratie acestei aplicatii se estimeaza autonomia bateriei, iar utilizatorul are posibilitatea sa isi seteze un procentaj la care bateria sa se incarce. Dupa fiecare sesiune de incarcare, utilizatorul aplicatiei poate vedea uzura bateriei iar unul din cele mai interesante lucruri in acest sens este faptul ca acesta are acces la estimarile timpului de incarcare cu ecranul oprit sau pornit.

Gratie acestei aplicatii foarte utile si bine puse la punct, se va observa capacitatea reala a acumulatorului comparativ cu cea estimata si clientul va avea acces la istoric si la aplicatiile care au consumat cea mai multa energie. Aplicatia gratuita poate fi upgradata daca se plateste. Pentru doar cativa euro, beneficiarul va avea acces la un istoric mai vechi de o zi, va primi notificari cu statistici detaliate si va permite utilizarea temei Dark si AMOLED black pentru a conserva energia.

Cu alte cuvinte, aceasta aplicatie masoara uzura acumulatorului in timp real conform informatiilor primite de la controlerul bateriei. Studiile arata ca durata de viata a bateriei se poate extinde pana la 200% in cazul in care incarcarea se face pana la un nivel de 80%. In plus, aceasta aplicatie este foarte usor de folosit cu o interfata placuta si setari complexe.

Utilizatorii telefoanelor Android pot descarca aceasta aplicatie din Google Play si se pot bucura de informatii clare, concise, care prezinta date exacte si cu ajutorul carora isi pot face o idee despre cat de eficienta este bateria telefonului.